Din nästa arbetsplats

Kontorsrum och arbetsplatser

På EC Södertull erbjuder vi arbetsplatser till företag och organisationer. Du kan välja mellan ett kontorsrum på våningarna 3 & 4 som du själv inreder efter eget tycke, smak och behov, en arbetsplats i ett öppet kontorslandskap på våning 3 eller en flexiplats på entréplan. Oavsett vilken typ av arbetsplats du väljer så har du fri tillgång till vissa av våra mindre mötesrum.

Konferera på EC Södertull

Konferenslokaler

På EC Södertull har vi en av Malmös mest centralt belägna konferensavdelningar. Här kan vi erbjuda våra medlemmar och andra företag olika typer av möteslokaler i en stimulerande, öppen och modern miljö. Naturligtvis har vi den senaste tekniken inom bild och ljud för att genomföra professionella presentationer och föredrag. På EC Södertull kan vi erbjuda allt från mindre mötesrum till en större hörsal där vi kan ha upp till 80 sittande åhörare. Som konferensgäst hos oss på EC Södertull har man alltid tillgång till vårt utbud i Mackerian, vi tar gärna fram och presenterar en offert för ditt planerade arrangemang. Genom vår samarbetspartner Pembert & Gustavsson kan vi även erbjuda olika typer av buffémat, hör av dig till oss på ann@ecsodertull.se för en personlig visning och offert.


Café & Mackeria

På entréplan hittar du vårt populära Café & Mackeria. En naturlig mötesplats där vi dagligen serverar våra medlemmar och besökare fräscha sallader, soppor, pajer och mackor. En fullt inredd kaffebar ger oss möjlighet att erbjuda alla tänkbara kaffedrycker. För fullt utbud och möjlighet att göra beställningar (kräver inloggning) gå till vår meny.


Öppna ytor och mötesplatser

På EC Södertull värnar vi om möjligheten till inofficiella möten och nätverkande. Därför har vi haft fokus på att skapa gemensamma ytor och mötesplatser på alla våningsplan. Vi erbjuder våra medlemmar ett välinrett pentry på alla våningsplan samt en mysig veranda med glasterrass.