Din nästa arbetsplats

Kontorsrum och arbetsplatser

På EC Södertull erbjuder vi arbetsplatser till företag och organisationer. Du kan välja mellan ett kontorsrum på våningarna 3, 4 eller 5 som du själv inreder efter eget tycke, smak och behov, eller en arbetsplats i ett öppet kontorslandskap på våning 3. Väljer du kontorsrum så har du fri tillgång till vissa av våra mindre mötesrum.

Konferera på EC Södertull

Konferenslokaler

På EC Södertull har vi en av Malmös mest centralt belägna konferensavdelningar. Här kan vi erbjuda våra medlemmar och andra företag olika typer av möteslokaler i en stimulerande, öppen och modern miljö. Naturligtvis har vi den senaste tekniken inom bild och ljud för att genomföra professionella presentationer och föredrag. På EC Södertull kan vi erbjuda allt från mindre mötesrum till en större hörsal där vi kan ha upp till 80 sittande åhörare. Kontakta oss på info@ecsodertull.se för en personlig visning och offert.


Konferens foaje

Stora ljusa öppna ytor i anslutning till våra konferenslokaler .


Öppna ytor och mötesplatser

På EC Södertull värnar vi om möjligheten till inofficiella möten och nätverkande. Därför har vi haft fokus på att skapa gemensamma ytor och mötesplatser på alla våningsplan. Vi erbjuder våra medlemmar ett välinrett pentry på alla våningsplan samt en mysig veranda med glasterrass.